mereka

Friday, June 15, 2012

TAWE 1213-PC PART 2

Assalamualaikum wbt.

Malas nk mengarut panjang, lurus ke titiknya, 
Al-kisah aku terpilih, dipertanggungjawabkan menjadi Assistant Programme Coordination(APC),
membantu headku Aiman Azahan mengemudi biro yang dikatakan kepala segala biro.
Bak kata Bro Faiz dalam meeting yg pertama "saya dah letakkan orang2 yg hebat dalam biro ni, saya harap Aiman dan Nabila mampu membawa sesuatu yg baru untuk TaWe kali ini."
Sesuatu yg baru....

Untuk semua head dan asst head bersama2 highcom, tiap2 pagi time Induction km akan berkumpul seawal jam 7.30 pg (janji Melayu) untuk membuat sesi GEGAR MINDA.
Apakah?
Waaaaa tell you what , mula2 memang segan gila do nak buat ni haa.

Macam ni ya 'permainannya'.
A- Hari ini!
Yang lain- Bila?!
A- Waktu ini!
 Yang lain- Kenapa?!!
A- Saya nak!
Yang lain- Nak apa??!!!!
A- Fokus (contoh)
Yang lain- Lagi???! (provoke)
A- Aktif (contoh)
Yang lain- Lagi???????!!! (provoke)
A- Semangat (contoh)
SEMUA- RRRRRRRRR yesssss!

 Nampak tak permainan disitu? :D
Opss buat sesama gender la, pergh tgk brothers buat, menakutkan.
Sisters buat comel2 aje. hik3

 Brothers da redy nak gegarkan minda diorng :)



 Sisters plak biasala,heee :D



 *sebahagian dari Highcom, Head dan Asst yg hadir masa GEGAR MINDA*

Ibrah yg aku dapat dari sesi ni :
Untuk kita memberi semangat kepada pasukan kita untuk bergerak kerja, kita terlebih dahulu perlu lebih semangat. Seorang ketua perlu selangkah lebih daripada ahli2 nya.

P/S: I miss them, I miss my team, I miss gegar minda, I miss walkie talkie

 

1 comment:

apa kau rasa? oren?

a big thank you for ur comment, May Allah bless :)