mereka

Tuesday, February 15, 2011

takut.terkejut.cabaran.sabar.teguh

Assalamualaikum!

Hari nie hari yg menakutkan bagiku.
Diganggu kaki botol aka anak MELAYU.
*aku mmg da nangis masa pegi ngadu kat Kak Ina n Kak Ti.
Thanks akak! Thanks to senior2 cashier and Uncle Kali.
Stella! U penyelamat i. Aku dah kecut perut, sejuk abih tgn2 masa pegi sorok kat tepi Stella. Duk stare org cam apa lagi.
Btw, aku selamat di dalam tapi takut kat luar.
Dengar cerita depa kuat berdendam!
Ya ALLAH jauhilah aku dari perkara2 keji.
Kau lindungilah aku dari sebarang malapetaka 
dan kuatkanlah Imanku.
Amin 



Aku taktaw apa kaitan lagu nie dgn post.!
tapi ini lagu kesukaan aku untuk tahun 2011.


P/S : mood : masih takut, terkejut.
agaknya hidup sendiri kat dunia campus lagi kuat cabarankan?

7 comments:

  1. awat nab.. depa buat apa?. x cita pon..

    ReplyDelete
  2. x leh nk tlg....just nk nasihat len kali kalau berjalan kat situ, biarlah berteman...
    kalaU da kritikal sgt, cari jea kerje lain...tp klau xde ape2, truskan jelaa, ksian hg...hehehe

    ReplyDelete
  3. fatihah : mls nk heboh.. bnda kecik ja.. penat semlm.. hehe

    MFBJ : bukan berjalan daa.. kan aku keja kat LG dkt ngn kawasan yg jual barangan dapur..
    depa mai beli arak... tau jala dak2 camtuh..
    aku lari p tmpat yg ramai org la.. tp takpa security ada depa takleh wat apa apa..
    aku yg takut sgt semlm.. hehe

    btw thx ya teah n faiz!!!

    ReplyDelete
  4. salam....

    singgah sini folo ur blog..

    ReplyDelete
  5. waalaikumussalam.. ok thx!
    tak la aktif sgt pun.. =)

    ReplyDelete
  6. waalaikummussalam.. hmm entry nie bosan sikit lah. hehe btw, ur real name plis???

    ReplyDelete

apa kau rasa? oren?

a big thank you for ur comment, May Allah bless :)