mereka

Wednesday, December 22, 2010

roadwalk with familY


assalamualaikum..!

wargh aku da jadi kelawar...tido lambat.. siang berjaga... OMG i need my HEALTHY lifestyle back!!!
aku ada satu cita nih...td abah aku bwk g kinda roadwalk kat bandar perda..jln2 tgk byk owg dok promote barang dpa. =____= tak ska lol jalan2 ini mcm...pnih ngn LELAKI. ahaha aku bkan anti dak laki tp tak biasa laa...ngn dak sek sniri okeh laa tu pon awal2 kekok nak mati,tp cover lol.^^
aku ni ada pnyakit la,susah nk terang.. aku tatau nk bagi respond bila ada lelaki tak dikenali...I STRESSED HERE tak dikenali..hahak. Kalo nk imbas mula2 ak masok SAKBA ermmm aku pun kureng ingat..short term memory lost! tp ap yg aku ingat nk gather around ngn boys takes about a month laa... Tu pun aku nk 
betul2 kamcing ngn dak laki masa form 5 (dah knai masing2 nya pe'el)
ok3...! Back to da story, so km pon singgah laa kat satu kdai nih..dia jual sport shoes.! aku ngn Nabil usyar2 arh...smbil2 belek tuh dia pnya SALESBOY dok promote2 arh..aku bkenan satu kasut nih..tak la girlish nya stail sgt tp okeh jaa tuk aku yg separa nie..haha malangnya kaki tadak saiz (besala kaki saiz gajah =__+)
hua3 then abg nih ada sowang tuh gatai lebih (aku pndai bc gerak ati owg.ngeh3)
dok laa promote kasut ni la,kasut tu la...
kgkawan dia yg len tak kasi chance nk lyn...
warhhh aku da rimas gla babun time tuh, tp muka cntrol ar..
lepak2 agy...dok sengih2 cm kerang busuk...muka dia bleh thn laa
tadak la kmpong sgt..stylo gak la..ala2 SYAH yg magician jalanan tuh (leh byg ka?)
umo pon tua staun dari aku...tak tnya pon dia yg promote...gedix sgguh......
akhirnya berkat kesabaran dia 'menggoreng' aku ngn adk aku beli la sowang sepasang.. opssss.!!!
bkan tergoda.HELL NO! mmg kasut sukan aku tu layak dibuat pekasam..tu pun sape la lalu nk mkn >_<
nk taw ak,masa tgh plih2 kasut tuh, FATIMAH do send me a msg.. aku pun kuarkan la hpon nk baca..tetiba mamat nih kuarkan hpon dia..aikk nk mintak num ka?? sori la bro wa tarak layan daaa...
wa talak kenal sapa lu pon...adussss apa nk buat nih.???
AHA.. TING.!!! Idea dtg...alhamdulillah, praise to Allah.. aku pon bca la msg tu smbil tersengih2 sowng..(nseb bek msg tu mmg lawak,tengs FATIMAH <3)
so aku intai2 muka dia adela skit hmpa
hahaha trik aku mngena.!!!
YEHHHHHAAAAAAA
DOH DA JADIK OWG GLER MLM2 DOK POST BUKAN2 :p
adoh patot laa aku tak bole tido
td minum2 aku order NESLO
PADAN LA NGAN MUKA.! +_+


pengajaran story di atas :
aha sbnarnya aku nk ckp la, from my point of view...kapel2 nih tak elok lg ar utk usia cam kita nih
mmg la sesetgh nmpk matang lebih, tapi dari segi ba2 nih tak cukup POWER lagi la
nie pndangan aku ja,sesapa yg HOT sila2 ke bathroom cari air SEJUKKAN diri anda semula :)
satu agy,just for information,aku nie jinak2 merpati jaaa...bleyh jadik peramah kat fb. tp jupa org gelabah la jgk especially for STRANGERS.!
haha bagi aku tk yah la kapel lagi,susahkan idop jaa.. blom pon umur 20 dah
ada yg special. Maybe sbb aku dibesarkan oleh persekitaran dgn perempuan majorit, 9 years beb kat convent.!!! tu yg jadi lagu nie,, btw i am happy the way i am..
i have my FAMILY,my FRIENDS,my GRANDMA 
thats enough for now...
you might not know what gonna happen to you in the future, so dont be to proud with ur
principles of life..! SO I HEREBY SRTESSED THAT THIS IS ONLY MY OWN OPINION.!!

dont like it??fell free to allow anyone to drop as many comment as you like :D
 ok laa aku patot tamatkan disini.. sehingga berjumpa lagi :D
assalamualaikum.! 

5 comments:

  1. woahhh!
    nab! dsokong 100%!
    ngeeee. =D

    ReplyDelete
  2. haha..tak pening ka bc..?mula2 aku buh warna kat nama cigu tp ilang plak =(

    ReplyDelete
  3. sori. xbleyh nak agree dgb post :|

    ReplyDelete

apa kau rasa? oren?

a big thank you for ur comment, May Allah bless :)